Hopp direkte til innhold

Tilleggstjenester

Ønsker din bedrift mer funksjonalitet og flere muligheter i Bedriftsnett?

 

BedriftsnettWeb-basert sentralbord

Web-basert sentralbord lar deg håndtere innkommende samtaler via et brukervennlig og intuitivt grensesnitt på PC eller Mac. Løsningen gir full oversikt over samtaler, samtalestatus og historikk på ansatte, og gjør det enkelt å overføre samtaler til rett person eller avdeling/svargruppe. 

 Pris: 129,- pr mnd for hele bedriften.

 

KalendersynkKalendersynk

Synes du det er masete å skulle huske å sette status i appen stadig vekk? Kalendersynk lar deg automatisk vise oppføringene fra kalenderen din i Bedriftsnett. Slik kan kollegaer enkelt se om du er tilgjengelig for en samtale eller ikke, og du kan selv velge om innkommende samtaler skal avvises med svarer eller slippes gjennom.  Enklere blir det ikke!

Pris: 0,- pr mnd

 

NummeroppslagNummeroppslag 

Med nummeroppslag vil telefonen din gjøre et søk hos Gulesider for å se hvem som ringer deg. Har du en iPhone vil du ikke se nummeroppslaget live, men du kan sjekke samtaleloggen i appen. Dette er fordi at iOS har strengere krav når det gjelder tilgang til telefonens kjernefunksjoner

Pris: 59,- pr mnd for hele bedriften.

 

Konferanse Konferanse

Med Talkmore Bedriftsnett og tjenesten Konferanse kan du invitere inntil 10 deltagere til telefonkonferanse. Du kan sette opp og planlegge konferansesamtaler fram i tid, eller starte en konferanse umiddelbart ved og ringe Talkmores konferansenummer 919 00 000.

Pris: 99.- pr mnd for hele bedriften.

 

VIP VIP-liste

Er noen innkommende samtaler viktigere enn andre? Med VIP-liste kan de viktigste samtalene dine prioriteres foran køen og rutes rett til riktig person eller avdeling. 

Pris: 99,- pr mnd for hele bedriften.

 

Kø Køtavle

Ønsker du å redusere svartidene? Ved å følge med på køtavlen, kan du enkelt effektivisere den innkommende trafikken til det beste for kundene og de ansatte.

Pris: 99,- pr mnd for hele bedriften.

 

 

CRM-API CRM-API

Med Talkmore Bedriftsnett CRM integrasjon er det enkelt å trigge hendelser i et eget CRM system o.l. med informasjon om innkommende samtaler. Trykk her for å se tjenestevilkårene våre, eller trykk her for å komme i gang.

Pris: Etableringsgebyr: 499,-. Deretter 499,- mnd.