Tjenester

Med Dipper Bedriftsnett kan du sette egendefinerte åpningstider, velkomstmeldinger og tastevalg. Du kan definere svargrupper og hvem som skal besvare disse.

I vår brukervennlige mobilapp kan dine ansatte logge seg inn og ut av svargrupper, se om kollegaer er opptatte eller ikke, og styre sin egen tilgjengelighet.

Alt i alt gir dette dine innringere en mer profesjonell og effektiv velkomst til din bedrift, og dine ansatte en mindre stressende og mer forutsigbar hverdag.

 

Du kan også bestille noen av våre tilleggstjenester:

BedriftsnettWeb-basert sentralbord

Web-basert sentralbord lar deg håndtere innkommende samtaler via et brukervennlig og intuitivt grensesnitt på PC eller Mac. Løsningen gir full oversikt over samtaler, samtalestatus og historikk på ansatte, og gjør det enkelt å overføre samtaler til rett person eller avdeling/svargruppe. 

 Pris: 129,- pr mnd for tjenesten, uavhengig av hvor mange som bruker det

Brukerveiledning kan lastes ned her.

KalendersynkKalendersynk

Synes du det er masete å skulle huske å sette status i appen stadig vekk? Kalendersynk lar deg automatisk vise oppføringene fra kalenderen din i Bedriftsnett. Slik kan kollegaer enkelt se om du er tilgjengelig for en samtale eller ikke, og du kan selv velge om innkommende samtaler skal avvises med svarer eller slippes gjennom.  Enklere blir det ikke!

Brukerveiledning kan lastes ned her og veiledningsvideo kan ses her.

Pris: 0,- pr mnd


NummeroppslagNummeroppslag 

Med nummeroppslag vil telefonen din gjøre et raskt søk hos opplysningstjenesten og se om det finnes noe navn knyttet til nummeret som ringer deg. Har du en Android-telefon fungerer tjenesten for alle innkommende anrop. Har du en iPhone fungerer det kun med samtaler som har kommet inn via sentralbordet. Dette er fordi at iOS har strengere krav når det gjelder tilgang til telefonens kjernefunksjoner

Pris: 59,- pr mnd pr bedrift

Brukerveiledning kan lastes ned her.

Konferanse Konferanse

Med Dipper Bedriftsnett og tjenesten Konferanse kan du invitere inntil 10 deltagere til telefonkonferanse. Du kan sette opp og planlegge konferansesamtaler fram i tid via web-grensesnittet, eller starte samtalen og definerer en konferansekode direkte på telefonen din ved å ringe konferansenummeret vårt.

Pris: 99.- pr mnd pr bedrift

Brukerveiledning kan lastes ned her.

VIP VIP-liste

Tjenesten VIP-liste lar deg definere en liste av telefonnummer som alltid skal komme først i køen. Ønsker du at disse henvendelsene skal besvares av en egen svargruppe, ordner du også dette enkelt i oppsettet.

Pris: 99,- pr mnd pr bedrift

Brukerveiledning kan lastes ned her.

Kø Køtavle

Med tjenesten køtavle har du muligheten til å følge med på alle køer på en enkel og oversiktlig måte. Køtavlen viser en oversikt over alle agenter tilgjengelig på telefon, antall innringere i kø, ventetid på den som har vært lengst i kø og antall besvarte og ubesvarte samtaler. 

Pris: 99,- pr mnd pr bedrift

Brukerveiledning kan lastes ned her.