29,-mnd/ansatt

Dipper Bedriftsnett

Med nye Dipper Bedriftsnett får du all funksjonalitet bedriften din trenger for å gjøre arbeidsdagen enklere og mer effektiv. Dere vil fremstå som proffere og mer kundevennlige enn før. Det kan man vel aldri få for mye av?

Hva er Dipper Bedriftsnett?

Dipper Bedriftsnett er en videreføring av Dipper Sentralbord. Det nye er at vi har lagt inn mer funksjonalitet som gjør hverdagen deres enklere, og som virkelig er tilpasset behovene dere har i det daglige.

Med nye Dipper Bedriftsnett får hver medarbeider tilgang til mange nyttige funksjoner på sin mobil og sitt personlige mobilnummer.

Innlogging til Bedriftsnett finner du her bedriftsnett.dipper.no

Noen åpenbare gevinster i hverdagen

Fra opptatt til tilgjengeligSmartere og mer effektive dager

Med den nye appen er det enkelt for hver medarbeider å logge seg inn og ut av de svargruppene vedkommende er satt opp i. Løsningen er ekstra smart og husker forrige innstilling. La oss si at du for eksempel først logger deg på salg, og etter en stund support. Når du logger deg ut for å gå til lunsj og skal logge deg på igjen etterpå, blir du automatisk logget på i begge svargruppene.

Bli mer kundevennligSe om dine kolleger er opptatt i møte eller ikke

Med Dipper Bedriftsnett er det enkelt å se hvilke av dine kolleger som er opptatt og  hvem som er ledig. Det er praktisk når dere skal sette over en samtale. Hvis den du skal sette over til er opptatt, kan du ta imot beskjed. 

Sitter du opptatt og ikke vil bli forstyrret?

Med den nye appen setter de ansatte enkelt opp at de ikke er tilgjengelige når de f.eks er i møte. Årsak til utilgjengeligheten kan leses opp, og samtaler kan bli viderekoblet til svarer, beskjed, fellesnummer eller en kollega. Alt avhengig av hva du ønsker.

Smart med tidsstyrt nummervisning

I den nye appen er det enkelt å sette opp tidsstyrt nummervisning. På den måten ser det ut som om du ringer ut fra bedriftens fellesnummer i arbeidstiden, og fra mobilnummeret ditt på fritiden. Selv om du bruker den samme mobilen hele tiden.

Ha full kontroll på alle som har ringt

Med virkelig proffe funksjoner for svartjenester og meldingstjenester blir alle innkommende samtaler tatt godt hånd om, selv når du ikke kan ta telefonen. Om noen ikke legger igjen en beskjed eller legger på før de kommer så langt, kan du enkelt søke opp hvem som har ringt, selv om du ikke kjenner nummeret.

Og alt dette for kun kr 29,- pr bruker pr måned

Du kan også bestille noen av våre tilleggstjenester:

 

Web-basert sentralbord

Web-basert sentralbord er en tilleggstjeneste til Dipper Bedriftsnett.Her håndteres innkommende samtaler via et brukervennlig og intuitivt grensesnitt på PC eller Mac. Les mer her. 

NPS - Net Promotor Score

"Hvor sannsynlig er det at du vil anbefale vår bedrift til en kollega eller venn?"

Med vår enkle NPS-tjeneste stiller du automatisk dine innringende kunder et enkelt spørsmål for å avdekke hvor fornøyde de er med dere.

Kunden får en sms etter gjennomført samtale med dere, der de svarer på et spørsmål. Vi bruker en skala fra 0 til 10. 0 betyr ikke sannsynlig i det heletatt og f. eks 9 betyr at de svært sannsynlig kommer til å anbefale dere til kollegaer eller venner.

Tjenesten koster kun 499,- pr mnd. Vil du vite mer? Ring oss på 06020!

 

Har du spørsmål eller lurer på noe?

Her har vi samlet de spørsmålene vi oftest får. Ta gjerne en titt før du henvender deg til vår kundeservice.

Vi har også laget en serie med filmer som viser deg hvordan de forskjellige funksjonene virker. Disse kan du se her.

Løsningen gir deg

 • Svargrupper og køfunksjoner
 • Ring og SMS fra flere nummere
 • Viderekobling

Nyttige funksjoner

 • Min svartjeneste
 • Tastemenyer
 • Søk i interne og eksterne kataloger
 • Logg

Enkel tilpasning

 • Åtte statuser
 • Sett arbeidstid
 • Blokkere og prioritere nummere
 • Sette over samtale

Trafikkkostnader fra sentralbord

Tale Inkludert
SMS 0,22
Spesialnummer Løpende
Utenlandstrafikk Løpende

Ny kunde?

Eksisterende kunde?

Logg inn for å bestille

Kontakt oss

 • 06020 Kundeservice
 • Mandag - Fredag08:00 - 17:00
 • Fra utlandet+47 4617 6020
 • Email