Dipper har de mest fornøyde og lojale bedriftskundene for femte år på rad

Norske mobilkunder er soleklart mest fornøyd med Dipper. Telenor-eide Dipper troner på toppen for femte år på rad blant bedriftskunder.

Mest fornøyde kunder

 

EPSIs undersøkelse er uavhengig, og måler kundetilfredshet hos de største mobiloperatørene gjennom nær 1000 intervjuer med norske bedrifter. I undersøkelsen kommer Dipper klart best ut blant mobiloperatørene. 

Trykk her for å få alle resultater fra EPSIs mobilundersøkelse, som omfatter både privat- og bedriftsmarkedet: http://www.epsi-norway.org/bransjestudier/mobilselskap/

 

I EPSIs analyse kårer kundene Dipper til den mest pålitelige mobiloperatøren, med høyest produktkvalitet, best verdi for pengene og som er enklest å forholde seg til. Dipper forbedret seg innenfor alle kategoriene fra 2018 til 2019 og har i særklasse de mest fornøyde bedriftskundene i mobilbransjen.

Dipper AS er mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter. Selskapet ble etablert i 2013 og er fremdeles i god vekst. Dipper er det engelske navnet på Fossekallen, den modige småfuglen som er kåret til Norges nasjonalfugl. Navnet symboliserer alle som jobber i de små̊ og mellomstore bedriftene. Det er de som bygger Norge. Miljøfyrtårn-sertifiserte Dipper er eid 100% av Telenor, og tilbyr bedriftsabonnement med full Telenordekning og lave priser uten bindingstid. Dipper har gått til topps i EPSI-undersøkelsen i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019.