Hopp direkte til innhold

Talkmorefordeler

Det lønner seg alltid å være kunde hos Talkmore

Mest fornøyde kunder 6 år på rad

Talkmore Bedrift har vunnet EPSI Rating Norways årlige måling i bedriftsmarkedet i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020, og er dermed mobilaktøren med de mest tilfredse og lojale bedriftskundene. 

Talkmore er det mobilselskapet flest bedriftskunder ønsker å anbefale til andre. Vår gjeng på kundeservice har i tillegg vunnet en rekke priser for sin unike og gode service. Kundene er mest fornøyde med mobildekningen vår, og de synes det er enkelt å bli og å være kunde.

Kontakt

 

Garantert Norges beste mobildekning!

Som Talkmore-kunde er du alltid garantert full Telenordekning. Telenor er kåret til «Raskeste mobilnett» og «Best mobildekning i Norge» av Ooklas Speedtest Awards. Utmerkelsen er basert på Ooklas analyser av mobildekning, som mobilkundene har utført på sine telefoner i andre og tredje kvartal i 2020.

Telenordekning


 

Alltid lave priser på mobilabonnement til bedriften og familien

Hos oss får du lave priser på mobilabonnement som passer til ethvert behov, Data Rollover og lave utenlandspriser. Du kan bruke abonnementet som hjemme i hele Europa, ikke bare i EU. Dette er det ingen andre operatører i Norge som tilbyr!

Bedrift

I tillegg får familien din opp til 20% rabatt på mobilabonnement. Som ny kunde hos Talkmore får du hele 10 GB i Velkomstgave! Dataen kan benyttes når inkludert data er brukt opp.

Privat

 

 

Enkelt bedriftsnett med sentralbord

Et tapt anrop kan bety en tapt kunde eller forretningsmulighet. Med Bedriftsnett får du en løsning som ivaretar alle dine innkommende samtaler. Med appen har de ansatte alltid sentralbordet i lomma, kan besvare og sette over samtaler, og melde seg inn og ut av svargrupper som om de var på kontoret.

Les mer om Bedriftsnett 

 

Alltid 1000,- i rabatt på alle mobiltelefoner i nettbutikken vår

Som Talkmore-kunde får du alltid hele 1000,- i rabatt når du kjøper mobiltelefon, og selvfølgelig fri frakt!
Bedriftens ansatte må kjøpe telefon på utlegg. 

Se utvalget i nettbutikken

 

Inkluderte tjenester som gir deg kontroll og trygghet på nett

Surfer du på et Telenor-nett, vil filteret Nettvern stoppe deg dersom du er i ferd med å gå inn på en nettside som inneholder virus, svindelforsøk eller lignende.

Nettvern

Med Datakontroll aktivert trenger du ikke å bekymre deg for at datakostnadene løper løpsk. Går du tom for data, begrenses databruken til en lav hastighet slik at du ikke bruker mer data enn hva du har inkludert i abonnementet ditt. Du kan alltids kjøpe mer data eller bytte til et større abonnement dersom du har behov for full hastighet igjen. Datakontroll kan kun aktiveres via Min Bedrift (av admin for hver enkelt bruker) eller via kundeservice.

Datakontroll  Våre tjenester

 

Alltid lav pris på strøm hjemme, helt uten skjulte kostnader. Fast, lav månedspris

Hos oss er du garantert ingen skjulte kostnader eller binding, og som mobilkunde hos Talkmore får du en ekstra lav månedspris. Det eneste som kommer i tillegg er et fast., lavt månedsbeløp. Ingen påslag og ingen skjulte kostnader. Det er enkelt å bytte til oss, vi bytter for deg – strøm gjort enklere.

Utforsk Talkmore Strøm

 

Behov for mer data?

Husk at du kan betale selv for ekstra data med Vipps i Talkmore Bedrift appen. Da slipper du å belaste bedriften med ekstra kostnader! Appen er tilgjengelig i iOS App Store og Google Play. Søk etter Talkmore Bedrift, så finner du den enkelt!

Betal selv med vipps