Jobb i Dipper

Har du lyst til å være med å bygge Norges beste mobilselskap for små og mellomstore bedrifter?

Dipper er et lite, norsk mobilselskap skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Bedrifter med færre enn 100 ansatte står for nesten 50% av verdiskapningen i Norge, men får ofte ikke på langt nær like gode priser og innkjøpsavtaler som de større selskapene. Dette er urettferdig! Derfor tilbyr Dipper like lave priser til alle, ingen bindingstid og Telenors suverene dekning med 4G slik at våre kunder kan bruke tiden sin på det som betyr noe - ikke mobiloperatøren sin. Og forresten, Dipper betyr Fossekallen - Norges nasjonalfugl. Fossekallen er hardtarbeidende og utholdende, akkurat som alle oss som jobber i små og mellomstore bedrifter. Vi er til for dem!

 

Dipper-kundene

I Dipper er vi stolte av kundene våre. Håndtverkere, advokater, lederutviklere og stylister. Bredden er stor. Kompetansen fantastisk. De representerer de små og mellomstore bedriftene, og de er hverdagsheltene i norsk næringsliv. Derfor liker vi også å anbefale dem til andre. Alle har de en historie å fortelle - og kunnskap å dele. Derfor har vi laget Fuglekassa, som tilbyr unik inspirasjon og læring fra noen av våre inspirerende kunder. I Fuglekassa kan du lese historier om hvordan de løser oppgaver i hverdagen, bygger sine selskapshistorier, og deler tips og råd fra sitt fagfelt, som er nyttig for alle oss andre. Følg med og sjekk ut dipper.no/fuglekassa for alle historiene.

 

Dipper-verdiene

Dippers verdier er Modig, Forfriskende og Enklere, og vår visjon er at vi skal fortjene å bli anbefalt av alle våre kunder. For å få til det må vi ha Norges dyktigste medarbeidere med på laget! Mange er allerede på plass, men vi trenger flere herlige, forfriskende og modige kollegaer som vil være med å skape Norges beste mobilselskap for bedrifter.

Akkurat nå er vi på jakt etter:

 

  • Key Account Managers

Vi er på jakt etter deg som har utmerkede salgsresultater, har høy integritet og liker å jobbe både i team og selvstendig. Stemmer dine verdier med våre? Kjenner du at du ville like å jobbe i et selskap som bygger kundeforholdet på tillit, som leverer suveren dekning med 4G og faste, lave priser til alle våre kunder? Send en mail med CV til oss og fortell oss hvorfor akkurat du er verdt å snakke med. Send en mail til 

 

Det er også lov å sende oss en åpen søknad dersom du har kjempelyst til å jobbe med oss! Send til