Ring oss

  • 06020 Kundeservice
  • Mandag - Fredag08:00 - 17:00
  • Fra utlandet+47 4617 6020
  • Epost

Driftsmeldinger

 

 

For eventuelle driftsmeldinger, se vår Facebook-side: fb.com/dipperno

 

Kundefordeler

Lav pris  Lav pris!

Når vi i Dipper sier lav pris, mener vi ikke bare prisene på abonnementene og tjenestene våre, men at du som kunde er enig i at det er billig når du har mottatt fakturaen fra oss. Vi har billige bedriftsabonnement uten bindingstid og bruddgebyrer, ingen oppstartsgebyrer, lave utlandspriser, hele Europasonen inkludert, og lave mobildatapriser – også etter at du har brukt opp inkludert innhold. Bli kunde!

 Enkelt  Enkelt!

Dippers verdier er modig, forfriskende og enklere. Vi har fått sjansen til å bygge opp det mobilselskapet vi selv ville ha vært kunder oss, og hvorfor skulle vi da gjøre det vanskelig? Våre kunder er hardtarbeidende folk i små og mellomstore selskaper, de vil heller bruke tiden på sin egen bedrift enn å styre med mobilabonnementene. Derfor leverer vi alle våre løsninger med standardoppsett som virker "ut av boksen". Vil du tilpasse eller endre noe, har du full tilgang til å justere alt selv, når det måtte passe. De vil heller ikke bruke mye av sin tid på å forstå fakturaene fra oss, derfor har vi jobbet mye med å gjøre fakturaen enkel og forståelig. Når vi i Dipper sier Enkelt!, mener vi enkle løsninger og enkle valg, slik at du heller kan bruke tid på din egen bedrift.

 Ingen bindingstid  Ingen bindingstid

Dipper er til for bedrifter som liker lave priser og enkle løsninger.  Hos Dipper synes vi det er morsommere å ha kunder som er hos oss frivillig, enn fordi de er bundet til ett, to, eller kanskje tre års bindingstid og uoversiktelige bruddgebyrer og oppsigelsestider. Da kan vi sammen skape vinn-vinn, og vi lover at vi jobber hardt for å fortjene våre kunders tillit. Det skulle bare mangle at alle våre kunder får glede av de forbedringer og endringer vi gjør i abonnementene. Når vi i Dipper sier ingen bindingstid, mener vi et kundeforhold basert på tillit, der vi er oss veldig bevisst at vi må fortjene våre kunders tillit.

 Sentralbord  Bedriftsnett med app

Også små og mellomstore bedrifter liker å svare kundene sine på en profesjonell måte. Mange mener at jo færre man er i bedriften, jo mer trenger man et bedriftsnett! Når vi i Dipper sier Bedriftsnett mener vi en superenkel løsning din bedrift selv kan sette opp - uten servicegebyrer og overraskende kostnader. Med Dipper Bedriftsnett kan du også inkludere innleide konsulenter og ansatte som ikke har Dipper-abonnement! Bedriftsnett inkluderer mange nyttige tjenester, men kan også utvides med tilleggsfunksjonalitet. Dermed kan du velge det som passer din bedrift best, uten å måtte betale for funksjonalitet dere ikke trenger. Les mer om Bedriftsnett her!

 Self care  Full kontroll med selvbetjening i app

Det skal være enkelt å være Dipperkunde. Alt du har behov for å justere på abonnement og tjenester er lett tilgjengelig for deg i vår app. Du finner den i App Store eller Google Play. 

 Bestitest  Best i test 2015, 2016, 2017 og 2018!

Vi tror på et marked der kundene er kunder fordi de vil, ikke fordi de må. Derfor har vi ingen bindingstid på våre abonnement, og strekker oss også langt for å bidra til at bedrifter med binding hos andre kan komme seg ut av denne. Med markedets mest tilfredse og lojale kunder fire år på rad, virker det som om mange er enige med oss :)  

 4G  100% Telenordekning

Dipper er 100% eid av Telenor. Det betyr blant annet at Dipper-kundene har glede av Telenors suverene nett med 4G, med full hastighet og kapasitet. 

 Rask  Fri fart

Når vi i Dipper sier Fri fart, mener vi full hastighet til alle. Vi begrenser ikke hastigheten på abonnementene og gir alltid best mulig fart til enhver tid. Klampen i bånn! Flatt jern! Bånn gass! 

 Mobilt bredbånd  Mobilt bredbånd

Er du mye på farten og trenger Mobilt bredbånd med 4G-hastighet. Med Mobilt Bredbånd kan du bruke SIM-kortet i et USB-modem, en trådløs miniruter eller i en PC/nettbrett. 

Dipper kundeservice kan hjelpe deg med et Mobilt bredbånd-abonnement på tlf 06020. Når vi i Dipper sier Mobilt bredbånd, mener vi Mobilt bredbånd med 4G-hastighet.

 Riktig abonnement  Riktig abonnement

Vi i Dipper vil at du til enhvert tid skal ha den abonnementspakken som er riktig for deg. Derfor har vi laget tjenesten «Riktig abonnement»  som ser på bruksmønsteret for hvert abonnement, og hjelper deg velge riktig kombinasjon av abonnement og tilleggstjenester. Tjenesten "Riktig Abonnement" finner du på Min Bedrift.