Ring oss

  • 06020 Kundeservice
  • Mandag - Fredag08:00 - 17:00
  • Fra utlandet+47 4617 6020
  • Email

Driftsmeldinger

 

 

For eventuelle driftsmeldinger, se vår Facebook-side: fb.com/dipperno

 

Kundefordeler

Billig  Billig!

Når vi i Dipper sier billig, mener vi ikke bare prisene på abonnementene og tjenestene våre, men at du som kunde er enig i at det er billig når du har mottatt fakturaen fra oss. Vi har billige bedriftsabonnement uten bindingstid og bruddgebyrer, ingen oppstartsgebyrer, lave utlandspriser, spesielt i EU, lave mobildatapriser – også etter at du har brukt opp inkludert innhold. Når vi i Dipper sier billig, mener vi billig. Bli kunde!

 Enkelt  Enkelt!

Dippers verdier er modig, forfriskende og enklere. Vi har fått sjansen til å bygge opp det mobilselskapet vi selv ville ha vært kunder oss, og hvorfor skulle vi da gjøre det vanskelig? Våre kunder er hardtarbeidende folk i små og mellomstore selskaper, de vil heller bruke tiden på sin egen bedrift enn å måtte velge mellom 17 forskjellige abonnement. Derfor har vi kun fem bedriftsabonnement, vår erfaring er at det holder for de aller fleste. De vil heller ikke bruke mye av sin tid på å forstå fakturaene fra oss, derfor har vi jobbet mye med å gjøre fakturaen enkel og forståelig, samt å lage en veldig brukervennlig selvbetjeningsløsning. Når vi i Dipper sier Enkelt!, mener vi enkle løsninger og enkle valg, slik at du heller kan bruke tid på din egen bedrift.

 Ingen bindingstid  Ingen bindingstid

Dipper er til for bedrifter som liker lave priser og enkle løsninger.  Hos Dipper synes vi det er morsommere å ha kunder som er hos oss frivillig, og ikke fordi de er bundet til ett, to, kanskje tre års bindingstid og uoversiktelige bruddgebyrer og oppsigelsestider. Da kan vi sammen skape vinn-vinn, og vi lover at vi jobber hardt for å fortjene våre kunders tillit. Skulle bare mangle at alle våre kunder får glede av de forbedringer vi gjør i abonnementene, og da vi bestemte oss for å lage en kampanje fram til nyttår 2013, ringte vi selvfølgelig først til våre eksisterende kunder og ga dem rabatten. Når vi i Dipper sier ingen bindingstid, mener vi et kundeforhold basert på tillit, der vi er oss veldig bevisst at vi må fortjene våre kunders tillit.

 Sentralbord  Bedriftsnett med mobil-app

Også små og mellomstore bedrifter liker å svare kundene sine på en profesjonell måte, og kanskje er det slik at jo færre man er i bedriften jo mer trenger man et bedriftsnett!  Med Dipper Bedriftsnett kan du også inkludere ansatte som ikke har Dipper-abonnement! Dipper tilbyr to alternativer; en mobil løsning og et Web-basert sentralbord. Dermed kan du velge det som passer din bedrift best, uten å måtte betale for funksjonalitet dere ikke trenger. Se vår lille film om Bedriftsnett her. Når vi i Dipper sier Bedriftsnett mener vi en superenkel løsning din bedrift selv kan sette opp - uten servicegebyrer og overraskende kostnader.

 HD Voice  HD Voice

Dipper tilbyr HD Voice fordi vi leverer på Telenors mobilnett. HD Voice fungerer slik at når du ringer fra et sted med mye støy, vil bakgrunnsstøy bli redusert. Forutsetningen er at du har en mobiltelefon som støtter HD Voice og befinner deg i  et område med 3G-dekning, ellers trenger du ikke foreta deg noe. Bortsett fra å være Dipper-kunde, for HD Voice er inkludert i alle våre abonnement. Når vi i Dipper sier HD Voice mener vi krystallklare samtaler.

 BankID  BankID på mobilen

Som Dipper-kunde får du tilgang til en rekke nyttige tjenester. Blant dem er BankID et godt eksempel! BankID på mobil er en enkel løsning hvor du slipper å bruke kodebrikke eller passordkalkulator for tilgang til din nettbank. Tjenesten bestilles hos banken din. Når vi i Dipper sier BankID, mener vi et enklere kundeforhold til banken din.

 4G  Telenordekning med 4G

Dipper er 100% eid av Telenor. Det betyr blant annet at Dipper-kundene har glede av Telenors suverene nett med 4G. Og når vi i Dipper sier 4G, mener vi 4G.

 Rask  God hastighet

Når vi i Dipper sier God hastighet, mener vi full hastighet til alle. Vi begrenser ikke hastigheten på abonnementene og gir alltid best mulig fart til enhver tid. Bånn gass! 

 Mobilt bredbånd  Mobilt bredbånd

Er du mye på farten og trenger Mobilt bredbånd med 4G-hastighet. Med Mobilt Bredbånd kan du bruke SIM-kortet i et USB-modem, en trådløs miniruter eller i en PC/nettbrett. 

Dipper kundeservice kan hjelpe deg med et Mobilt bredbånd-abonnement på tlf 06020. Når vi i Dipper sier Mobilt bredbånd, mener vi Mobilt bredbånd med 4G-hastighet.

 Riktig abonnement  Riktig abonnement

Vi i Dipper vil at du til enhvert tid skal ha den abonnementspakken som er riktig for deg. Derfor har vi laget tjenesten «Riktig abonnement»  som ser på bruksmønsteret for hvert abonnement, og hjelper deg velge riktig kombinasjon av abonnement og tillegstjenester.