Ring oss

  • Kundeservice

Kundefordeler

Lav pris  Lave priser!

Vi har billige bedriftsabonnement uten bindingstid og bruddgebyrer, ingen oppstartsgebyrer, lave utlandspriser, hele Europasonen inkludert, og lave mobildatapriser – også etter at du har brukt opp inkludert innhold. Bli kunde!

 Enkelt  Enkelt!

Dippers verdier er Enklere, Hjelpsom og Pålitelig. Hos oss skal det være enkelt å bli kunde, og enkelt å være kunde. 

 Ingen bindingstid  Ingen bindingstid

I Dipper er vi tilhengere av frivillige kundeforhold. Det vil si at vi vet at vi hele tiden må gjøre oss fortjent til å beholde kundene våre. Det gjør noe med oss. 

Rask  Data Rollover

Fra 1. september 2019 setter vi hjul på abonnementene våre! Alle abonnement med inkludert datamengde får Data Rollover, som ruller ubrukt data over til neste måned.

 Sentralbord  Bedriftsnett med app

Også små og mellomstore bedrifter liker å svare kundene sine på en profesjonell måte. Bedriftsnett inkluderer mange nyttige tjenester, men kan også utvides med tilleggsfunksjonalitet. Dermed kan du velge det som passer din bedrift best, uten å måtte betale for funksjonalitet dere ikke trenger. Les mer om Bedriftsnett her!

 Self care  Full kontroll med selvbetjening i app

Det skal være enkelt å være Dipperkunde. Alt du har behov for å justere på abonnement og tjenester er lett tilgjengelig for deg i vår app. Du finner den i App Store eller Google Play. 

 Bestitest  Best i test 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019!

Vi tror på et marked der kundene er kunder fordi de vil, ikke fordi de må. Derfor har vi ingen bindingstid på våre abonnement, og strekker oss også langt for å bidra til at bedrifter med binding hos andre kan komme seg ut av denne. Med markedets mest tilfredse og lojale kunder fem år på rad, virker det som om mange er enige med oss :)  

 4G  100% Telenordekning

Dipper er 100% eid av Telenor. Det betyr at Dipper-kundene har glede av Telenors suverene nett med 4G, med full hastighet og kapasitet. 

 Mobilt bredbånd  Mobilt bredbånd

Er du mye på farten og trenger Mobilt bredbånd med 4G-hastighet. Med Mobilt Bredbånd kan du bruke SIM-kortet i et USB-modem, en trådløs miniruter eller i en PC/nettbrett. 

Dipper kundeservice kan hjelpe deg med et Mobilt bredbånd-abonnement på tlf 06020.