Presse

Dipper i pressen

Mer data til Dipper-kundene

Oslo, 1. april 2019

Nå har Dipper økt inkludert datamengde med 2GB i tre abonnement.
Alle kunder med de tre abonnementene har automatisk blitt oppgradert med ny datamengde. Uten å måtte mase om det.  

«For Dipper er det en selvfølge at økte datamengder kommer både eksisterende og nye kunder til gode», sier administrerende direktør Christel Borge i Dipper. «Våre kunder er driftige folk som har mer enn nok med å skape vekstmuligheter for bedriften sin. Derfor gjør vi det enkelt – alle kundene på våre tre mest populære abonnement får automatisk 2GB mer data uten å måtte be om det. Dippers kunder vet at dette ikke er en aprilspøk», avslutter Borge.

 Les hele pressemeldingen her

 

Mobilselskapet Dipper vant EPSI for fjerde år på rad.

Oslo, 15. oktober 2018

Mobilselskapet Dipper AS vant EPSI Rating Norways årlige måling i bedriftsmarkedet og er dermed nok en gang mobilaktøren med de mest tilfredse og lojale kundene. Dipper vant også i 2015, 2016 og 2017. Dipper er det mobilselskapet flest bedriftskunder ønsker å anbefale til andre, synes er enklest å forholde seg til og der kundene er mest fornøyde med mobildekningen.

EPSIs mobilundersøkelse ble gjennomført av Norstat Norge AS i perioden 18/9 til 9/10 2018. Det ble gjennomført 829 intervjuer i bedrifter som er registrert i Norge, har minst én ansatt og har kundeforhold med mobilselskap.

“Kundene scorer oss solid høyt på alle parametere i målingen, derfor har vi de mest tilfredse og lojale kundene også i 2018. Vi har også lavest andel misfornøyde kunder sammenlignet med konkurrentene våre”, sier administrerende direktør i Dipper AS, Christel Borge.

Les hele pressemeldingen her

 

Kjenner du Norges hyggeligste håndverker? 

Pressemelding: (Oslo, 23. april 2018) 

Nordmenn elsker oppussing og flere undersøkelser viser at vi er fornøyde med håndverkerne. Nå ønsker håndverkerbransjen å gi folk mulighet til å dele sine gode håndverker-opplevelser og kåre Norges hyggeligste håndverker.

– Det finnes så mange hyggelige og dyktige håndverkere der ute som fortjener positiv oppmerksomhet, sier jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker, og politisk rådgiver i Byggenæringens landsforening, Anette Ramstad.

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker. Kampanjen skapte enormt engasjement landet rundt, og til slutt stakk Sveinung Tofteland fra Søgne av med den gjeve prisen. Nå starter jakten på en ny kandidat.

Les hele pressemeldingen her

 

Takker kundene for tilliten - vinner av EPSI-undersøkelsen tredje året på rad

Pressemelding: (Oslo, 16. okt 2017)

EPSI Rating Norges mobilundersøkelse for 2017 har for tredje år på rad plassert Dipper på topp. 

- Hos oss i Dipper sto jubelen i taket da EPSI-undersøkelsen ble mottatt. Vi forbedrer oss ytterligere fra i fjor på både kundetilfredshet og lojalitet, og drar fra konkurrentene. All ære til den dyktige gjengen i Dipper som alltid setter kunden først, sier Christel Borge, ny administrerende direktør i Dipper. 

- Vi er et ungt selskap som har vært med på undersøkelsen bare tre ganger, og vi har gått til topps hver gang. Det viser at vi har truffet et behov der ute. Så må jeg legge til at vi også har Norges beste kunder, og vi takker så mye for den tilliten de visert oss ved å fortsette å være Dipperkunder, sier Borge.

Les hele pressemeldingen her

 

Christel Borge blir ny Dipper sjef

Pressemelding: (Fornebu, 19. sep 2017)

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Dipper gjengen, sier Christel Borge. 

- Jeg har fulgt med selskapet siden oppstarten og de har imponert meg ved å etablere seg som et tydelig lavprisalternativ i et krevende bedriftsmarked, med enkle løsninger og null bindingstid, sier Borge. 

Borge har jobbet i Telenor siden 2005 i flere sentrale lederstillinger og har tidligere jobbet i blant annet Schibsted, McKinsey og Cell Network. Borge starter i stillingen 16. oktober.

Christel Borge

Les hele pressemeldingen her

 

Kjenner du Norges Hyggeligste Håndverker?

Pressemelding: (Oslo, 4. sep 2017)

Når vi snakker om håndverkere hører vi ofte historier om konflikter og dårlig utført arbeid. Samtidig vet vi at de fleste er fornøyde med sine håndverkere. Mittanbud.no og Dipper vil vise frem alle de hyggelige håndverkerne, og kårer derfor Norges Hyggeligste Håndverker. 

Les hele pressemeldingen her

 

65 prosent flere abonnenter på ett år

Pressemelding: (Oslo, 29. des 2016)

2016 ble året hvor bindingstid for mobilabonnenter i bedriftsmarkedet ble satt under press. 

- Kampen mot bindingstid og heftige bruddgebyrer har pågått med full styrke i år, og vi tror trykket kommer til å øke ytterligere neste år. For Dipper er det viktig å kunne tilby kundene en enkel, forutsigbar og driftsikker mobilhverdag, og det skal vi fortsette med, sier Åsa Lunde, adm. direktør i Dipper.

Les hele pressemeldingen her

 

Mest fornøyde og lojale kunder andre år på rad

Pressemelding: (Oslo, 17. oktober 2016)

EPSI Rating Norges mobilundersøkelse for 2016 viser at Dipper igjen har Norges mest tilfredse og lojale bedriftskunder

- Dette er andre år på rad at vi kommer best ut når det gjelder kundetilfredshet og lojalitet, og vi er spesielt glade for at vi forbedrer oss fra i fjor til i år på disse områdene, sier Åsa Lunde, adm. direktør i Dipper.

Les hele pressemeldingen her

 

Dipper overtar Hellos bedriftskunder

Pressemelding: (Oslo, 4. august 2016)

Hello og Dipper offentliggjør i dag at Dipper overtar Hellos bedriftskunder. Dipper ser frem til å tilby de nye kundene et bredt og sterkt tilbud av tjenester

- Når Dipper nå overtar våre bedriftskunder, så er det en konsekvens av at vi har søkt etter noen som kan betjene denne typen kunder på den beste måten, og med et klart og tydelig kundefokus, sier Hello-sjef Thomas Sandaker.

Les hele pressemeldingen her

 

Dipper gjør det lettere å være liten

Pressemelding: (Oslo 13. juni 2016)

Dipper lanserer i dag Dipper Bedriftsnett, en løsning som gjør det lettere for små bedrifter å fremstå mer profesjonelle. 

- Våre kunder har gjerne fem til ti ansatte, en travel hverdag og små ressurser for å løse administrative oppgaver. Med vår nye løsning kan kundene late som de er mye større enn de er, på en veldig proff måte, sier Åsa Lunde, adm. direktør i Dipper. 

Les hele pressemeldingen her

 

Dipper først med lavere roamingpriser

Pressemelding: (Oslo 17. mars 2016)

Dipper kutter prisene igjen. Denne gangen kuttes det kraftig i prisene for bruk av mobiltelefon i Europa og USA fra 1. april. 

- Det kjennes veldig godt å kunne kutte prisene så mye, og være først ute, sier Åsa Lunde, administrerende direktør i Dipper. Hun har kuttet prisene på mobilbruk i Europa med over 70 % i gjennomsnitt.  

Les hele pressemeldingen her

 

Billigere og enklere mobilbruk i utlandet

Pressemelding: (Oslo 20. april 2015)

Roamingfrykt, priskaos og sjokkregninger. Mobilbekymringene på reise i utlandet har vært mange. Nå lanserer Dipper løsningen for bedrifter på farten.

- Vi er opptatt av at våre kunder skal ha gode, forutsigbare og lave priser også når de er i utlandet. Derfor forenkler vi nå prisene og gjør det enda billigere å bruke mobilen i hele verden, sier Åsa Lunde, administrerende direktør i Dipper.

Les hele pressemeldingen her

 

Åsa Lunde ny Dipper-sjef

Pressemelding: (Fornebu 5. januar 2015)

Åsa Lunde tar over ledertrøya for mobilselskapet Dipper. Hun kommer fra stillingen som leder for strategi- og merkevare i Telenor sin mobildivisjon.

- Jeg gleder meg til å ta del av en av de mest dynamiske oppstartene i mobilmarkedet. Målet er å forsterke Dippers posisjon og bidra til fortsatt vekst i det krevende bedriftsmarkedet for små- og mellomstore bedrifter, sier Åsa Lunde. 

Lunde har jobbet i ulike lederstillinger i Telenor siden 2007, og har tidligere erfaring fra Gjensidige Deloitte og Telia. 

Åsa Lunde

Les hele pressemeldingen her

 

Bygger bedrift med isbading

Artikkel av: Anita Myklemyr (Ukeavisen ledelse - fredag 22 Mars 2013)

Cecilie Vanem, sjef i det nystartede mobilselskapet Dipper, tok et isbad for merkevarens skyld.

Isbading

Les artikkelen her

 

- Glem tull og fasadelykke

Artikkel av: Karen Thue (HegnarOnline - torsdag 21 Mars 2013)

"Det enkle er ofte det beste", heter det. For Dipper-sjef Cecilie Vanem er forenkling en strategi - både i business og på hjemmebane.

Cecilie Vanem

Les artikkelen her

Telenor føder ny datter

Artikkel av: Leif Martin Kirkenes (Computerworld - tirsdag 29 Januar 2013)

Det nye mobilselskapet Dipper sikter seg spesifikt mot små- og mellomstore bedrifter.

Les artikkelen her

Telenor frir til SMB-kundene med nytt mobilselskap

Artikkel av: Trond Heggelund (Mobizmag - tirsdag 29 Januar 2013)

Det nye mobilselskapet Dipper, som er eid av Telenor, hevder de vil forenkle spillereglene i mobilmarkedet. De har ikke bindingstid, tilbyr lave priser, Telenors dekning og god kundeservice.

Les artikkelen her

Lover null bindingstid til småbedrifter

Artikkel av: Vegard Haugen (Mobilen.no - tirsdag 29 Januar 2013)

Det nye mobilselskapet Dipper lover ferdigforhandlede priser og like vilkår for alle.

Les artikkelen her