Pressemelding

Kjenner du Norges Hyggeligste Håndverker?

Når vi snakker om håndverkere hører vi ofte historier om konflikter og dårlig utført arbeid. Samtidig vet vi at de fleste er fornøyde med sine håndverkere. Mittanbud.no og Dipper vil vise frem alle de hyggelige håndverkerne, og kårer derfor Norges Hyggeligste Håndverker. 

Mittanbud.no og Dipper i samarbeid med Bygg Reis Deg leter nå etter Norges Hyggeligste Håndverker. Vinneren kåres under Bygg Reis Deg 2017, og målet med konkurransen er å vise frem alle de hyggelige, dyktige og blide håndverkerne vi har i Norge. 

— Faglig dyktighet, sertifiseringer og erfaring er ikke det eneste som er viktig når vi velger håndverker. Tillit og samarbeid mellom håndverker og kunde er vel så viktig for å oppnå et godt sluttresultat. Derfor leter vi etter Norges Hyggeligste håndverker - en person som med et smil gir det lille ekstra for kundene sine, sier fungerende adm.dir Magnus Müller i Dipper. 

Vil hylle håndverkerenKonkurransen starter 1.september og alle som vil kan gå inn og nominere sin håndverker. Deretter velges 15 håndverkere som går videre til finale, og den endelige vinneren kåres i samarbeid med en fagjury under Bygg Reis Deg 2017 på Lillestrøm fredag 20.oktober.

 Vi vil hylle håndverkerne som står på sent og tidlig for å realisere boligdrømmen vår. Vi i Mittanbud.no krever og forventer at alle håndverkerne gjør ting fagmessig riktig, har nødvendig kompetanse og holder seg oppdatert på nye krav. Uten det blir verken håndverkeren eller våre kunder fornøyde. Men vi ser også at det som ofte skiller gode håndverkerne fra de aller beste er nettopp en hyggelig kundeopplevelse, sier administrerende direktør Håvard Bungum i Mittanbud.no.

 

Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser – derfor ønsker de å høre om kundenes egne opplevelser av det de mener er en hyggelig håndverker.

— Erfaringer fra Mittanbud tilsier at folk stort sett er mer fonøyd med håndverkeren og jobben de gjør enn det som ofte kommer frem, sier Bungum.

Nominér din håndverker! Alle kan nominere, og nominasjonen består av et enkelt skjema med noen få enkle spørsmål. Klikk her for å nominere. Vi vil gjerne at du beskriver med dine egne ord hvorfor du mener nettopp denne personen er Norges hyggeligste håndverker. Fortell hva slags jobb håndverkeren har gjort for deg, og hva som gjorde det til en hyggelig opplevelse. Dette kan for eksempel være service, punktlighet og kvalitet eller personlige egenskaper som godt humør, positiv innstilling og vilje til å gi det lille ekstra.                                                                                                                                                    

Konkurransen er et initiativ fra Dipper og Mittanbud.no, i samarbeid med Bygg Reis Deg. Premiene til vinneren er sponset av Hertz, BergersenFlis, Beckers, Dipper og Mittanbud. Alle som nominerer sin hyggelige håndverker er med i trekningen av premier fra Maxbo, Tools og Garderobemannen.  

 

Les mer om konkurransen på http://norgeshyggeligstehåndverker.no/ 

Kontaktperson Dipper Magnus Müller, Fungerende adm.dir, Dipper +47 46478888                                                               

Kontaktperson Mittanbud.no Håvard Bungum, Adm.direktør, Mittanbud.no +47 98244220                                                                                                                                          

Kontaktperson Bygg Reis Deg Gunnar Glavin Nybø, Adm.dir, Bygg Reis Deg +47 95768899