Hopp direkte til innhold

Ring oss

  • Kundeservice
  • 06020

Bli kunde hos Talkmore Bedrift

Lav pris  Lave priser!

Vi har billige bedriftsabonnement uten bindingstid og bruddgebyrer, ingen oppstartsgebyrer, lave utlandspriser, hele Europasonen inkludert, og lave mobildatapriser – også etter at du har brukt opp inkludert innhold. Bli kunde!

 Enkelt  Enkelt!

Talkmore Bedrifts verdier er Åpen, Pålitelig og Enklere. Hos oss skal det være enkelt å bli kunde, og enkelt å være kunde. 

 Ingen bindingstid  Ingen bindingstid

I Talkmore Bedrift er vi tilhengere av frivillige kundeforhold. Det vil si at vi vet at vi hele tiden må gjøre oss fortjent til å beholde kundene våre. Det gjør noe med oss. 

Rask  Data Rollover

Alle abonnement med inkludert datamengde får Data Rollover, som ruller ubrukt data over til neste måned.

 Sentralbord  Bedriftsnett med app

Også små og mellomstore bedrifter liker å svare kundene sine på en profesjonell måte. Bedriftsnett inkluderer mange nyttige tjenester, men kan også utvides med tilleggsfunksjonalitet. Dermed kan du velge det som passer din bedrift best, uten å måtte betale for funksjonalitet dere ikke trenger. Les mer om Bedriftsnett her!

 Self care  Full kontroll med selvbetjening i app

Det skal være enkelt å være Talkmore Bedrift-kunde. Alt du har behov for å justere på abonnement og tjenester er lett tilgjengelig for deg i vår app. Du finner den i App Store eller Google Play. 

 Bestitest  Best i test EPSI 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020!

Med markedets mest tilfredse og lojale kunder seks år på rad, virker det som om mange er enige med oss. Bare se her! 

 4G  100% Telenordekning

Talkmore er 100% eid av Telenor. Det betyr at Talkmore-kundene har glede av Telenors suverene nett med 4G, med full hastighet og kapasitet. 

 riktig  Riktig abonnement! 

Hos Talkmore Bedrift er det enkelt å justere størrelsen på abonnementet ditt. Dette kan du alltid gjøre på Min side eller i appen.