Hopp direkte til innhold

Presse

Talkmore Bedrift i pressen

29. januar 2021

MOBILSELSKAPET DIPPER BLIR TALKMORE BEDRIFT

Mobilselskapet Dipper fusjonerer med Talkmore og blir til Talkmore Bedrift. De to lavpris-selskapene slår seg sammen for å styrke totaltilbudet og vinne lavprisposisjonen i både privat- og bedriftsmarkedet.

1. mars vil Dipper få nye farger og nytt navn. Dipper ble etablert som et rendyrket bedriftstilbud mot små og mellomstore bedrifter i 2013, og har de siste seks årene kunnet skryte av å ha Norges mest fornøyde kunder i EPSI-kåringen. Nå innlemmes merkevaren i søsterselskapet Talkmore, og danner nye Talkmore Bedrift.

- Både Dipper og Talkmore har solide posisjoner i henholdsvis bedrifts- og privatmarkedet. Vi ser et stort potensial i å skape et enda bedre tilbud for våre kunder ved å utnytte kompetanse og tjenesteutvikling på tvers. I den forbindelse drar vi nytte av det formidable arbeidet som er lagt ned i Dipper og den unike kompetansen Dipper-ansatte har om bedriftsmarkedet. Nå har vi én, felles organisasjon og skaper en ny vei fremover sammen, sier John Sebastian Schmidt Slørdahl, administrerende direktør i Talkmore.

Les hele pressemelingen her.

Oslo, 14. oktober 2019

Dipper har de mest fornøyde og lojal bedriftskundene for femte år på rad

 

I EPSIs analyse kårer kundene Dipper til den mest pålitelige mobiloperatøren, med høyest produktkvalitet, best verdi for pengene og som er enklest å forholde seg til. Dipper forbedret seg innenfor alle kategoriene fra 2018 til 2019 og har i særklasse de mest fornøyde bedriftskundene i mobilbransjen.

EPSIs undersøkelse er uavhengig, og måler kundetilfredshet hos de største mobiloperatørene gjennom nær 1000 intervjuer med norske bedrifter. I undersøkelsen kommer Dipper klart best ut blant mobiloperatørene. 

"Dipper er et mobilselskap som nok er ukjent for mange, men vi har et nært og kjært forhold til de små- og mellomstore bedriftene som er kundene våre. Vi er så kundegærne at vi til og med klistrer opp bilder av kunder rundt i kontorlandskapet for at de skal være med oss i alt vi gjør", sier Christel Borge, administrerende direktør i Dipper.

Trykk her for å få alle resultater fra EPSIs mobilundersøkelse, som omfatter både privat- og bedriftsmarkedet.

Les hele pressemeldingen her

Mobilselskap vil at du skal se opp fra jobbmobilen

Oslo, 7. oktober 2019

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse går mobilselskapet Dipper ut med en oppfordring til norske arbeidsplasser: Løft blikket fra jobbmobilen og ta en mobilfri lunsj!

- Det er mye snakk om usunn mobilbruk og skjermtid på privaten og i skolen. Usunn mobilbruk på arbeidsplassen er mer i blindsonen. Derfor samarbeider vi i år med Verdensdagen for psykisk helse for å øke bevisstheten om mobilbruk på jobb. Vi ønsker å inspirere folk til å se opp fra mobilen i lunsjen og i møter, og være mer tilstede her og nå. Nå oppfordrer vi alle norske bedrifter til å markere Verdensdagen på torsdag med en helt mobilfri lunsj, sier administrerende direktør Christel Borge i Dipper, mobilselskapet for små- og mellomstore bedrifter.

Les hele pressemeldingen her. 

Mer data til Dipper-kundene

Oslo, 1. april 2019

Nå har Dipper økt inkludert datamengde med 2GB i tre abonnement.
Alle kunder med de tre abonnementene har automatisk blitt oppgradert med ny datamengde. Uten å måtte mase om det.  

«For Dipper er det en selvfølge at økte datamengder kommer både eksisterende og nye kunder til gode», sier administrerende direktør Christel Borge i Dipper. «Våre kunder er driftige folk som har mer enn nok med å skape vekstmuligheter for bedriften sin. Derfor gjør vi det enkelt – alle kundene på våre tre mest populære abonnement får automatisk 2GB mer data uten å måtte be om det. Dippers kunder vet at dette ikke er en aprilspøk», avslutter Borge.

 Les hele pressemeldingen her

 

Mobilselskapet Dipper vant EPSI for fjerde år på rad.

Oslo, 15. oktober 2018

Mobilselskapet Dipper AS vant EPSI Rating Norways årlige måling i bedriftsmarkedet og er dermed nok en gang mobilaktøren med de mest tilfredse og lojale kundene. Dipper vant også i 2015, 2016 og 2017. Dipper er det mobilselskapet flest bedriftskunder ønsker å anbefale til andre, synes er enklest å forholde seg til og der kundene er mest fornøyde med mobildekningen.

EPSIs mobilundersøkelse ble gjennomført av Norstat Norge AS i perioden 18/9 til 9/10 2018. Det ble gjennomført 829 intervjuer i bedrifter som er registrert i Norge, har minst én ansatt og har kundeforhold med mobilselskap.

“Kundene scorer oss solid høyt på alle parametere i målingen, derfor har vi de mest tilfredse og lojale kundene også i 2018. Vi har også lavest andel misfornøyde kunder sammenlignet med konkurrentene våre”, sier administrerende direktør i Dipper AS, Christel Borge.

Les hele pressemeldingen her

 

Kjenner du Norges hyggeligste håndverker? 

Pressemelding: (Oslo, 23. april 2018) 

Nordmenn elsker oppussing og flere undersøkelser viser at vi er fornøyde med håndverkerne. Nå ønsker håndverkerbransjen å gi folk mulighet til å dele sine gode håndverker-opplevelser og kåre Norges hyggeligste håndverker.

– Det finnes så mange hyggelige og dyktige håndverkere der ute som fortjener positiv oppmerksomhet, sier jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker, og politisk rådgiver i Byggenæringens landsforening, Anette Ramstad.

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker. Kampanjen skapte enormt engasjement landet rundt, og til slutt stakk Sveinung Tofteland fra Søgne av med den gjeve prisen. Nå starter jakten på en ny kandidat.

Les hele pressemeldingen her

 

Takker kundene for tilliten - vinner av EPSI-undersøkelsen tredje året på rad

Pressemelding: (Oslo, 16. okt 2017)

EPSI Rating Norges mobilundersøkelse for 2017 har for tredje år på rad plassert Dipper på topp. 

- Hos oss i Dipper sto jubelen i taket da EPSI-undersøkelsen ble mottatt. Vi forbedrer oss ytterligere fra i fjor på både kundetilfredshet og lojalitet, og drar fra konkurrentene. All ære til den dyktige gjengen i Dipper som alltid setter kunden først, sier Christel Borge, ny administrerende direktør i Dipper. 

- Vi er et ungt selskap som har vært med på undersøkelsen bare tre ganger, og vi har gått til topps hver gang. Det viser at vi har truffet et behov der ute. Så må jeg legge til at vi også har Norges beste kunder, og vi takker så mye for den tilliten de visert oss ved å fortsette å være Dipperkunder, sier Borge.

Les hele pressemeldingen her

 

Christel Borge blir ny Dipper sjef

Pressemelding: (Fornebu, 19. sep 2017)

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Dipper gjengen, sier Christel Borge. 

- Jeg har fulgt med selskapet siden oppstarten og de har imponert meg ved å etablere seg som et tydelig lavprisalternativ i et krevende bedriftsmarked, med enkle løsninger og null bindingstid, sier Borge. 

Borge har jobbet i Telenor siden 2005 i flere sentrale lederstillinger og har tidligere jobbet i blant annet Schibsted, McKinsey og Cell Network. Borge starter i stillingen 16. oktober.

Christel Borge

Les hele pressemeldingen her