Bedriftsabonnement med Data Rollover

Se opp - data i bevegelse! Fra 1. september 2019 setter vi hjul på mobilabonnementet ditt. Med Data Rollover rulles ubrukt data over til neste måned.

 

Slik fungerer Data Rollover hos Dipper

Dipper heier på deg og bedriften din. Derfor prøver vi å lage enkle og kundevennlige løsninger, slik at du heller kan bruke tid på bedriften din enn på oss.

For å gi verdens herligste bedriftskunder maks rulle-glede, har vi laget en Dippersk versjon av Data Rollover.

Det viktigste? Ubrukt data fra både abonnement og datapakker beveger seg automatisk over til neste måned, uten at du trenger å tenke på det.  

  • Abonnement: Ubrukt data fra abonnement rulles automatisk over til neste måned.
  • Datapakker: Ubrukt data fra datapakker rulles også automatisk over til neste måned.
  • Maks rullingMaks datamengde som rulles over til neste måned  er summen av data i abonnement og ekstra datapakker fra inneværende måned. 

 

Spørsmål og svar

Hvilke abonnement har Data Rollover inkludert?

Alle abonnement med inkludert datamengde har fått hjul :-). Det betyr at alle abonnement unntatt vårt løpende abonnement har Data Rollover. 

Hva må jeg gjøre for å få Data Rollover?

Ingenting :-). Dipper aktiverer Data Rollover på alle abonnement med inkludert datamengde fra 1. september 2019. Ubrukt data fra Mini, Medium, Medium+, Large, X-Large, XXL og 3 XL rulles automatisk over til neste måned. Uten at du behøver å tenke på det.

Når ruller ubrukt data over første gang?

Første gang ubrukt data blir overført til neste måned er fra september til oktober 2019.  Det betyr at du kan se Data Rollover på Min Side, Min Bedrift og i Dipper-appen fra oktober. 

 Hvor mye data kan jeg ta med meg videre?

Maks datamengde som rulles over til neste måned  er summen av data i abonnement og ekstra datapakker fra inneværende måned. 

Gjelder også rollover for ekstra datapakker?

Ja. Ekstra data hver måned (10 GB eller 40 GB) rulles automatisk over til neste måned.

Ekstra data ut måneden (1, 5 eller 15 GB)  blir også automatisk rullet over til neste måned.  

Hva skjer når jeg endrer abonnement?

Når du oppgraderer til et abonnement med mer data, er det maks den nye datamengden og datapakker som overføres til neste måned. Når du endrer til et abonnement med mindre inkludert datamengde, er det maks den nye datamengden og datapakker som overføres til neste måned. 

Kan jeg gi den overførte dataen til andre abonnenter i bedriften?

Nei, datamengden er bare din og følger ditt abonnement.

Hvor kan jeg se hvor mye data som er rullet over fra forrige måned?

Fra oktober kan du se hvor mye data som ruller over fra forrige måned på Min Side, Min Bedrift og i Dipper-appen.

Hvilken datamengde blir brukt først?

Når du bruker mobildata, blir data fra forrige måned brukt opp først. Så blir Ekstra data ut måneden (1, 5 eller 15 GB) brukt opp, deretter Ekstra data hver måned (10 eller 40 GB) og til slutt inkludert datamengde i abonnement.